Virtuális irodai szolgáltatások – miért Én?

Mert bennem az olasz temperamentum fűszerezve van a német technológiával és a magyar tudással ami esetemben egy Account Manager személyében van meg, az ügyfél teljes körű kiszolgálása, ügyintézés. 

Közgazdász, kiadvány és szövegszerkesztő végzettségem van, melyhez később üzleti és életviteli tanácsadást, etikett  tanultam. A megszerzett tudást mindig emberekkel, a munkájukat segítve dolgoztam. Szeretek segíteni, szeretek emberekkel dolgozni. 28 évi tapasztalattal rendelkezem, melyhez hozzájárul  európai országok munkatársaival való együttműködésem, ill. olaszországi és németországi szakmai tapasztalatom.

Sikerességem kulcsa még, hogy X generációnak születtem, de több bennem az Y és a Z. – Mit is jelent ez? Minden területhez maximálisan tudok alkalmazkodni, mert haladva a korral mindig tanultam, fejlesztettem magam.

A kezdeti ügyfélszolgálatos munkát kinőve, voltam 10 ember közvetlen vezetője. Egyetemi rektor személyi asszisztense és iroda vezetője, panzió ügyintézője, PR, marketing szakembere. Nagyobb kitérőt tettem mediterrán tájakon, bejárva  országokat jogi asszisztensként, menedzsmentként, cikkeket írva,  ügyintézőként érvényesülve. Közben hobby blogoltam, festettem szabadidőmben. Kis kitérővel közelebb kerülve újra a magyar emberekhez üzleti és életviteli tanácsokat adtam, mert néha elakadhat az ember, akkor jól jön pár bátorító szó, némi útmutatással. Új kihívásként pár évet német területen érvényesültem, ahol cégek HR,  némi PR, marketing és ügyintézői feladatait láttam el, beiktatva tanácsadásokat, mert az  esetek többségében szükséges.  Sok esetben távol a családtól, egy teljesen más környezetben, más munkamorállal ötvözve. Home office, távmunkában dolgozom már évek óta, számomra az idő beosztása, kifejezetten a munkára való koncentrálás nem jelent gondot  A legnagyobb kihívást, a majd közel 500 fős HR, Marketing terület jelentette számomra.

Most a megszerzett tudásomat ajánlom együttműködésre Magyarországon. Szeretnék újra elstartolni a saját anyanyelvemen.

Referenciákkal rendelkezem, nem konkrét projektekre, megbízásokra vonatkoznak, hanem a cégnél végzett munkáim összességére. 

Meg van bennem a  ‘can-do’ attitude, azaz a pozitív, megoldás-orientált hozzáállás.

Vállalkozásod van vagy céged, akkor Neked szükséged van Rám. Ami számodra teher, azt megoldom én, segítek.

” Háromféle reakció létezik az alkotásokra – igen, nem és HŰHA! A hűha a cél. ”                                                             – Milton Glaser –